Lucrăm pentru

dumneavoastră

Lu – Vi
07.00 – 19.00

Sunați acum
079 123 442

Curatare

covoarelor

Servicii de spălătorie, curățătorie chimică a covoarelor în nordul Moldovei.

Curățenia

chimica covoarelor

Servicii de spălătorie, curățătorie chimică a covoarelor în nordul Moldovei.

Curățătorie

chimică a covoarelor

Servicii de spălătorie, curățătorie chimică a covoarelor în nordul Moldovei.

Bine ați venit!

Servicii de curățenie covoarelor

Cooperarea cu QualityClean nu economisește doar timp și efort, ci și un rezultat genial care va încânta toți membrii familiei. Și cel mai important – covoare curate – o garanție a sănătății tuturor membrilor familiei!

Apreciem timpul dumneavoastră!

Principiile activității noastre

Lăsați o cerere – programăm ora

Luăm covoare pentru spălat

Livram covoare curate

Curățare profesională a covoarelor

Oferim clienților noștri

Covorul este adesea folosit ca decor pentru apartamente și case. Dar condiția este să aibă un exterior  curat și proaspăt cumpărat. Dacă covorul este murdar, atunci  provoacă  emoții neplăcute și  demonstrează neglijența. În plus, un covor murdar poate afecta sănătatea oamenilor din cameră.

Puteți cumpăra un covor nou pentru a înlocui unul  uzat, dar aceasta nu este cea mai ieftină soluție. Prin urmare, vă recomandăm să aveți grijă, din timp, de durata covorului. Echipa curățătoriei Aladdin Vă recomandă să restabiliți prospețimea covoarelor, să îndepărtați petele și să extindeți capacitatea de utilizare a acestora.

Curățătoria chimică și spălarea covoarelor în Bălți recomandă schimbarea periodică a poziției covorului, astfel încât zonele prin care vă deplasați des să fie schimbate.

Pentru a menține culoarea covorului, echipa curățătoriei chimice a covoarelor Bălți recomandă acoperirea ferestrelor cu perdele pentru a evita lumina directă a soarelui pe covor. De asemenea, Vă recomandăm să folosiți aspiratorul de praf de mai multe ori pe săptămână.

Merită să ne amintim de curățarea umedă. Pentru început, testați substanța de curățare  pe o zonă neobservată a covorului. Dacă totul este în regulă cu suprafața, arată curat și nu și-a pierdut culoarea, treceți la restul covorului. După curățare, covorul trebuie aspirat.

De asemenea, covorul poate fi curățat prin metoda umedă. Contactați o companie de ,,clining, care oferă servicii profesionale de  curățare chimică a covoarelor.

Servicii de curățătorie chimică Aladdin

Al doilea punct este de mare importanță, deoarece atunci când curățați covorul prin metodă umedă la domiciuliu, nu îl veți putea usca complet, iar un covor umed poate duce la apariția și reproducerea diverșilor microbi și bacterii. Așadar, dacă aveți nevoie să spălați, curățați chimic covoare, pleduri, palase  în Bălți, cea mai bună soluție este să contactați curățătoria Aladdin, unde o echipă de profesioniști se va ocupa de covoarele, palasele și mobila tapițată, în cel mai bun mod posibil. Oferim livrare in regiunile Moldovei. Veți rămâne mulțumit de calitatea serviciilor noastre.