Inaugurarea în clădire nouă: curățarea spațiilor după construcție sau reparație

Inaugurarea în clădire nouă: curățarea spațiilor după construcție sau reparație

După finalizarea lucrărilor de construcție sau reparații, este necesară curățarea de înaltă calitate a spațiilor. Mulți proprietari de apartamente și case deleghează această sarcină dificilă companiei de clining. Curățenia profesională după reparație este o muncă complexă, este mult mai ușor și mai eficient să faci față problemei cu o echipă bine dotată cu echipamente și unelte. Este important să posede cunoștințe în chimie și experiență în domeniul curățeniei – agentul chimic aplicat greșit poate deteriora interiorul proaspăt renovat.

Orice construcție și reparație sunt asociate cu o cantitate mare de praf și resturi. În procesul de lucru, praful se ridică și se depune pe pereți și tavan, se acumulează resturi de construcție și apare poluarea persistentă de la materialele de construcție. Curățarea de sine stătătoare, fără echipament special, a fiecărui metru al încăperii după reparație este o sarcină imposibilă. Detergenții și periile obișnuite nu sunt concepute pentru a îndepărta persistență murdăriei uscate a materialelor de construcție.

După curățenia profesională de către specialiștii QualityClean, spațiile vor fi curate și proaspete, rezidenții pot începe imediat despachetarea și amenajarea confortului.

Efectuăm curățenie după reparații în apartamente, case private, cabane, birouri, centre comerciale, magazine și alte spații comerciale.

Profesioniștii cu experiență de la noi vor face față curățeniei rapide pe orice suprafață. O echipă este trimisă la șantier în funcție de suprafața sediului și volumul de muncă necesar.

Comandați curațenie profesională pentru a nu Vă pune sanătatea în pericol, pentru a nu respira praf de construcții, pentru a nu cheltui bugetul pe produse de curațenie: solvenți, detergenți, raclete și alte consumabile.

Ce include curățarea post-reparație?

  • eliminarea resturilor de constructii
  • spalarea tuturor suprafețelor de praful de constructii: pereți, tavane
  • curatarea oglinzilor și suprafetelor lucioase, gresie, faianță
  • spalarea podelelor, plintelor, glafurilor, bateriilor
  • îndepărtarea reziduurilor de construcție de pe instalații sanitare