Curațenie generală la cabane și case, după sărbători, la Bălți și în raioane

Curațenie generală la cabane și case, după sărbători, la  Bălți și în raioane

Curățenia generală a unei cabane sau a unei case private presupune curățenie pe o suprafață mare. Prin urmare, este mai eficient să implici o echipă profesionistă de clining pentru sarcini dificile care necesită forță de muncă.

Cooperarea cu compania de clining QualityClean în curățarea unei case sau cabane nu înseamnă doar economie de timp și efort, dar și un rezultat extraordinar care va încânta toți membrii familiei.

Cooperarea cu QualityClean elimină necesitatea achiziționării de echipamente speciale și detergenți. Specialiștii în clining studiază înșiși natura poluării și selectează metoda corectă de curățare a suprafețelor.

Compania selectează cu atenție personal responsabil, garantând siguranța proprietății Dumneavoastră.

Următoarele tipuri de curățenie sunt comandate cel mai des pentru curățarea cabanelor și caselor private din Bălți:

1) Curățenie expres – presupune o curățare de întreținere rapidă cu o frecvență de 2-3 ori pe săptămână;

2) Curățenie generală – curățare temeinică uscată și umedă a tuturor spațiilor, spălarea geamurilor și oglinzilor, candelabrelor, altor suprafețe, îndepărtarea prafului de pe obiectele interioare, spălarea plintelor și a instalațiilor sanitare și alte lucrări;

3) Curățarea după lucrări de reparații – curățarea resturilor de construcție și eliminarea tuturor consecințelor reparațiilor fără a afecta interiorul nou: îndepărtarea prafului, petelor, reziduurilor de spumă de montaj și chit.

Beneficiile QualityClean:

✔️GAMĂ LARGĂ DE SERVICII PENTRU PERSOANE JURIDICE ȘI PRIVATE

Curățenia generală și de menținere a apartamentelor, caselor, oficiilor, spațiilor comerciale, curățenie după reparații, precum și tipuri suplimentare de servicii de curățare chimică a mobilierului, covoarelor, spălatul geamurilor și vitrinelor.

✔️ ECHIPĂ BINE PREGĂTITĂ

Echipă cu experientă in domeniul curațeniei selectată riguros.

✔️ORIENTARE SPRE CLIENT ȘI MUNCĂ PENTRU REZULTAT

Compania QualityClean – lucrează pentru rezultat. Nu vom lăsa niciodată clientul singur în fața unei probleme. Fii încrezut și calm.

✔️PROFESIONALISM

Echipament tehnic modern, chimie certificată, angajați amabili.

✔️ PROCESAREA RAPIDA A COMENZILOR