Curățenia caselor, apartamentelor înainte de nașterea unui copil la Bălți și în raioane

Curățenia caselor, apartamentelor înainte de nașterea unui copil la Bălți și în raioane

Nașterea unui nou membru al familiei este unul din cele mai importante evenimente din viața fiecărei familii. De acest eveniment duios, sunt legate diverse griji: procurarea unui cărucior, a unui pătuț, alegerea hainelor pentru copil, procurarea produselor cosmetice pentru copii. Dar există și probleme nu chiar plăcute, care necesită o soluție imediată. Una din ele este curățarea apartamentului înainte de nașterea unui copil. Un nou-născut nu și-a dezvoltat încă pe deplin imunitatea, așa că trebuie să fie înconjurat de grijă și să preveniți contactul lui de posibili agenți patogeni. Curățarea camerei în care va fi plasat copilul trebuie efectuată eficient și cu atenție.

Să vedem regulile de bază pentru curățarea apartamentului pentru apariția unui nou-născut:

1) Nu numai camera copiilor, dar trebuie prelucrat și întregul apartament per ansamblu.

2) Este important sa îndepărtați praful chiar și din cele mai inaccesibile locuri din apartament, inclusiv din dulapuri, de sub mobilier.

3) Acordați o atenție deosebită băii și grupului sanitar.

4) Dacă în încăpere sunt covoare, procedura de prelucrare a acestora cu mijloace speciale este obligatorie. Doar aspirarea covorului nu este suficientă. Pentru a scăpa de praf și diferite microorganisme, sunt necesare echipamente speciale și detergenți.

5) Mobilierul tapițat este un habitat ideal pentru microorganisme și un loc în care se acumulează praful. Prin urmare, trebuie să fie supus și unei curățări speciale în profunzime.

6) Pentru curățenia generală a apartamentului nu este recomandată folosirea produselor chimice obișnuite de uz casnic. Poate fi periculos pentru un copil. Este mai bine să folosiți detergenți profesionali și ecologici.

Va avea oare timp tânăra mamă să dovedească totul? Deleghează această sarcină importantă experților QualityClean pentru curățarea casei la timp în ajunul sosirii bebelușului.

Echipa noastră va curăța rapid și eficient casa. În procesul de lucru, folosim produse sigure și hipoalergenice, precum și echipamente profesionale, datorită cărora curățarea devine mai minuțioasă și complet sigură pentru copil și mamă.