Curațenie în birouri și spatii comerciale la Băți (baruri, restaurante, magazine)

Curațenie în birouri și spatii comerciale la Băți (baruri, restaurante, magazine)

Succesul companiei este determinat nu numai de realizările sale, dar și curățenia în oficiul menține o imagine pozitivă, demonstrează respect pentru clienți și pentru echipa de lucru. Quality Clean oferă servicii de curățenie a oficiilor după renovare, relocare sau evenimente corporative, precum și menținerea curățeniei în mod continuu.

Curățarea profesională a birourilor și a spațiilor comerciale are un efect pozitiv asupra productivității personalului. Studiile confirmă că într-o încăpere curată, angajații sunt mai productivi, iar riscul de alergii și alte boli este redus.

Adesea, un angajat cu normă întreagă nu este suficient pentru a menține ordinea, iar QualityClean trimite o echipă de specialiști la obiect în conformitate cu volumul de lucru. Echipa este bine dotată cu echipamente și mijloace pentru un rezultat garantat. În unele cazuri, companiile apeleaza la servicii de clining o dată pe lună pentru o curatenie mai riguroasă.

Cheia curățeniei profesionale rapide și eficiente este respectarea unui algoritm de lucru special. Conform normelor de clining în oficii, se lucrează de sus în jos. În primul rând, praful este șters de pe tavan, pereți, suprafețe, locurile de muncă ale angajaților sunt aduse în ordine, mobilierul tapițat este curățat, iar podeaua este spălată.

Curățarea încăperilor cu un număr mare de echipamente de birou necesită o îngrijire specială. Sunt folosite șervețele specializate pentru a îndepărta praful și murdăria de pe fire și echipamente.

Curățarea complexă a oficiului sau spațiilor comerciale include de obicei următoarele lucrări:

1) Îndepărtarea resturilor mici, spălarea podelelor, curățarea covoarelor;

2) Colectarea și evacuarea gunoiului din coșurile de gunoi;

3) Curățarea suprafețelor de sticlă și oglinzi;

4) Îndepărtarea murdăriei și petelor de pe mobilier;

5) Curățarea umedă a grupului sanitar

6) Spălarea ușilor și radiatoarelor

7) Spălarea candelabrelor și a lămpilor.

Quality Clean oferă servicii de curățenie pentru oficii și spații comerciale persoanelor juridice pe bază de contract.

Pentru curățarea de înaltă calitate a unui spațiu comercial, bar, restaurant, contactați compania de curățenie QualityClean. Facem ordine profesională și rapidă în oficii de orice suprafață.